Tenerife

Tenerife es una illa de les Illes Canaríes al Oest, Es una illa que es molt fàcil et conquiste, aixi que comencem!

Activitats i llocs per visitar:

-El Teide es un volcá en repos peró que pots na amb telecadira fins damunt!

-Drago Milenari. Es un arbre que posiblement sigui un dels arbres més vells, es diu que te més de mil anys, com el seu nombre indica.

-Garachico. Es un lloc per disfrutar de un petit caminet amb roques de llava al costat i veÏent la mar.

-Monkey Park. Es un zoo amb diferents “sales” com per etjemple, una de les primeres es una amb hamseters per agafarlos i tocarlos, també pots tocar iguanas, lemurs, apart que li pots donar menja que venden a l’entarda, hi ha micos, gorilas, cocodrilos… i molt més animals per disfrutar!!!

-Parlant d’animals, ara nam a ensenyaros un zoo que es una autentica pasada! El nom es Loro Parue, pots vora tant lleons, goriles, panteras, lloros, pinguins, tigres blancs, taurons, peixos, i molts d’animals més! i si fora poc, espectacle de lleons marins, de ballenas, si nau a vorer-lo os recomendam en els llocs del mitg per a persones amb cadira de rodes (també per a persones sense descapacidat de moviment), es per a no remotjarse, ja que si no et empapas… també pots fer-te fotos amb estatuas d’animals.

Hotel:

L’hotel sera: Hard Rock Hotel Tenerife. Es una pasada! les portes per etjemple les pots obrir amb una pulsera, una cosa que ens agrada molt es que hi ha un mini club per a boixos i boixes durant tot el dia, també te tobogans i un parque per els nins més petits! i ha una sala “gamer” per els fanatics del videojocs, en el que un silló et mitg tumbas i començes a conduir, i també pots practicar musica. A l’hora del esmorzar pots demanr-li a la persona que fa creps un dibuix i t’ho fa i tu pots possar-li chocolata (opcional) desde la font de chocolata. Te una piscina solo per adults, i també una piscina solo de boixos i boixes, i si vas en Nadal pot que hi ha algún regalet….

Curiositats:

1-Com hem nombrat abans, el Drago Milenari és un dels arbres més antigs, pero va exsisti un Drago més gross.

2-Aunque abans hem dit que elvolcá Teide està en repós, igualment segueix expulsant gases.

3-Tenim el tub volcànic més llerg d’Europa.

4-El Teide, la sombra més grossa projectada a la mar.

5-El Teide és el terecer mallor volcá de la terra després de Mauna Kea i Mauna.