Estats Units

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és statue-of-liberty-2327760_1920-1024x607.jpg

Estats Units es un lloc molt polit, conegut, impresionant….

I a moltes coses en Estats Units pero primer nam a comencar amb el menjar tipic.

1- La primera menjar tipica es el Hot Dog o el perrito caliente. Es tan tipic en Estats Units que segurament ho em vist en algunes pelicules americanas.

2- La segona comida tipica es el Apple Pie o Tarta de manzana. El seu real origen es de Inglaterra pero va començar a exportar les colonies ingleses, de modo que en Estats Units ja aquest postre te una llarga tradició.

3- La tercera menjar tipica es el Mac and Cheese o els macarrons amb formatge. Aquesta es el mejar tipic de alguns boixos estadounidenses. La societat diu que es menjar basura i es pot fer perfectament casero.

4- L’ultim menjar es Barbecue Ribs o costillas de cerdo. Aquest menjar du per damunt salsa barbacoa que alguna vegada per algunes persones es adictiva. Es perfecte per fer amb amigs o familiars.

Activitats per fer:

-Unes de les activitats es vora uns de els estadis mes gros de USA per vora un partit de la NFL. Llamat Futbol americano es el deport rei i vora uns dels seus grossos partits en viu promet ser una grosa expeienca deportiva mes grosas que es pot disfruar en aquest pais.

-A coninuació es vora les peliculas viejes es drive-in o en espanyol “autocine”. Va ser una forma molt popular de vora en peliculas en Estats Units. Sobre tot en anys 50 , cuan els autocines varen apareixer en les eplicules, series i cancions. També es una forma molt tipica per enamorarse o fer citas.

Practicar vol sense gravedad. Aquesta exerienca es per afortunats (val 3.700 euros per persona) Estats Units ofeceix els cridats vuelos sense gravedad, en el que podras aproparte el maxim a la senscaio de pareixer un astronauta profesional.

Hotels:

  • L’hotel més famos de Estats Units es el Hotel Plaza. Segurament os soni molt ja que surt en diferents pelicules dels anys 90. L’hotel Plaza esta situat en New York, es un dels hotels mes lutjosos i famosos de tot USA, per cada nit aproximadament costa 2091$, aquest hotel es de lutje, ocupa un edifici emblematic del segle XIX se encontra devant de Central Park. L’hotel inclye restaurants d’alata cuina, teteria, champaneria i spa. Es molt recomendable si vols pasar unes bones vacançes amb familia. 🙂

Per ultim les curiositats:

1- La curiosidat numero 1 es que a Estats Units i habia mes de 9 capitals distintes. Durant mes de mil anys mai es va dedici quina era la capital, fins que finalment la capital es Washington D.C

2- La segona curiositat es que en Estats Units no i ha idioma oficial. Si, es l’ingles l’idioma que mes es parla al pais, pero mai ha estat el idioma oficial. En el pais es parla molts de idiomes… holandes, alemà, italia, francés…

3- La terecera es l’estatua de la llibertat es que hi ha un error ortografic, en la seva descripciò hi ha una paraula que esta mal escrita que es “Pensylvania” lérror es que solo varen posar una N, però clar, en aquella epocà no i tenien autocorrectorsxper a cambiaro.

4- La quarta os sorprendra vastant… La montanya mes alta esta en Estats Units!!! Pues si, tot aquest temps em set enganyats, la realidad es que la montanya mes alta es Mauna Lea una que esta en USA. La montanya del Everest es 10.000 metres mes abaix de Mauna Lea. Mauna Lea es un volcan inactiu que esta a les profonditats del ocea.

5- En Estats Units ja poden “presumir” que tenen 46/100 universitats mes excelent de la educaciò del mon! La majoria de les universitats son estadiounidenses.