Informació d’Espanya

En aquest apartat de la página web os ensenyarem Espanya.

Característiques geografiques d’Espanya.

Relleu. Espanya es troba en una alçada de 650 metres sobre el nivell de la mar es gran part de el seu territori. Es un dels paÏsos mes montanyosos de tota Europa.

Clima. Donat que es un pais peninsular, s´hallan masas dáire fret o calent. No obstant a la part nort del pais es el climames fred i humit mentres que la part central i sur, el clima es sec i mes calit.

Cultura espanyola.

Espanya ha set sede de cultures i civilicacions musulmanes, fenicies, romans, grieges, cartaginesas i visigodas. Totes estan deixant el seu aporte, construint aixi un pais molt ric i variat fins el punt de vista cultural, per aquesta raò exsisteixen variadas representacions artistiques, festivides, gastronomia, musica i danses.

Tradicions espanyoles.

A nivell mundial, les tradiciones espanyoles mes conegudes son el flamenc i les corrides de bous. Les corrides de bous es presenten en cualquier punt del pais i en casi cualquier festividad. En cuant al flamenco, aquest va surgi en Andalusia, sur del continent Europeu, particularment en Andalusia es de on surt el cant, la guitarra, i el ball flamenc.

Poblaciò espanyola.

En l’any 2016 sa pogut determinar la cantidat de habitans al pais de Espanya, es de 46.468.102 habitans. Segun les dades dels ultimspublicats per la ONU, es alrededo de 12,6% habitans de Espanya son inmigrants, poc mes del 50% dels habitans son dones (50,9%).

Es considera que Espanya es un pais amb alta tasa de mortalidat que es mallor que la tasa de natalidad que el pais posee (cifres anuals), el que indica que, de no reventir cada cifra, el pais dismineix la cantidat d’habitans per any. Per un altra part Espanya posee un tip de poblaciò que correspondeix un alt porcentatje a la tercera edat: el 18,87% tenen mes de 65 anys mentres la tasa de natalidad es solo del 9,02%.

Llengues oficials d’Espanya.

No exsisteix una llengua oficial a Espanya, per el contrari aquestes son 5: Castella, Catala, Gallego, Euskera i Aranes. Exsisteixen, ademes de unaltres idiomes no oficials pero reconeguts por la UNESCO. Aquestos son: el aragones y el astur-leones.

Els vols a Barcelona costan entre 90 i 360 euros, i alotjarte en uns dels hotels un poc mes barats pot esta entre 30 i 50 euros, aunque també pots alotjarte a un hotel com The Level at Meliá Barcelona Sky, el seu cost es de 484 euros 2 adults mes 2 boixos 7 nits. Es un hotel que esta a 2,3km de la Sagrada Familia, i també esta a 3 minuts a peu de la parada de tranvia de Pere IV, i a 1,4km de la platja Mar Bella. Dins de les seves habitacions tant normals com a suites conatan amb un televisor plá, Wi-Fi gratis, les habitacions i suites superiors disposen de zones de descans independent i, en alguns casos televisors de 140cm i menjadors. L’hotel te un bar de coctels, un restaurant lutjos amb vistes panoramiques a la cuitat, un spa, una sauna, una piscina exterior i un gimnas, contant que també te parking gratuit i es accesible per a persones amb cadira de rodes i te aire acondicionat.