Disneyland Paris

Foto entrada Disneyland Paris

Disneyland Paris és el parc temàtic que tots els nens i nenes volen anar, per aquest motiu anam a viatjar fins allà

Informació sobre Disneyland.

En Disneyland París pots veure a tots els personatges de conte de fades, i els més importants Mickey Mouse & Minnie sempre els veuras dins del parc temàtic, (amb els altres personages).

El parc temàtic consta de dues Disney. Disneypark, que té 5 zones: Main Street, Frontierland, Adventureland, Fantasyland i Discoveryland. -Walt Disney Studios.

Hi ha dues parcs Disney, un d’ells es diu Disney World i es troba en Lake Buena Vista i Lake Bay (Florida), mentres que Disneyland Paris com bé diu el seu nom, es troba en París (França).

Disneyland París és el parc temàtic més barat, l’entrada costa 153 dòlars a quatre persones, en canvi entrar a Disney World costaria per quatre persones 316 dòlars.

Mai et penediràs de pujar-te a les atraccions de Disney, ara os recomanem algunes: The Phanton Manor (aquesta dona un poc de por al principi, pero no hi ha problema per boixos i boixes despres es molt divertida), Pirates del Caribe, Pinocho, It’s a small world!, Alices Curious Labeyrinth (laberinto molt polit per boixos i boixes), Buzz Lightyear, Star Wars, per naltros una de les millors, Ratatouille, no us recomanem per boixos i boixes l’atracció Tower of Terror, també us recomenem entra a l’castell! Inclus cada nit hi ha focs artificials i dibuixos que van pel castell.